Tweede editie Veldhoven Magazine jaarboek komt eraan

Bianca Kuijpers (l) overhandigde in 2023 het jaarboek aan Meike de Jong (r).
Bianca Kuijpers (l) overhandigde in 2023 het jaarboek aan Meike de Jong (r).
Foto: Veldhoven Nieuws

De tweede editie van Veldhoven Magazine – Jaarboek 2024 wordt op 26 maart gelanceerd bij Keijsers Rozen. Daarna is het voor € 7,95 te koop bij Bruna, Primera en Plus van Reijen in Veldhoven.

Een nieuwe lente betekent ook een nieuwe editie van Veldhoven Magazine jaarboek. Op 26 maart wordt de editie 2024 gelanceerd bij Keijsers Rozen aan de rand van Zilverackers. De nieuwe wijk past niet alleen goed bij de groei en bloei van Veldhoven, het is ook de plek waar ‘covermodel’ Joost Pagée al jaren meewerkt aan ecodorp Klein Oers. Hij neemt het eerste exemplaar in ontvangst.

Van atleet tot glaskunstenaar

De tweede editie van het Veldhovense jaarboek bevat verhalen over bijzondere Veldhovenaren, maar ook Veldhovense organisaties en bedrijven. Zoals atleet Tim Verbaandert die een gooi doet naar een plek op de Olympische spelen, glaskunstenaar Therese Bouwens, inspirerende leerkrachten en de winnaars van de Ondernemersprijzen van Veldhoven Verbindt.

Rijkdom van culturen en generaties

Ook geeft het Jaarboek een inkijkje in de culinaire hotspots van Veldhoven en in een verrassende revival: die van de flipperkast. Burgemeester Marcel Delhez roemt in een interview de rijkheid van alle culturen en generaties in onze dorpse stad of stadse dorp. Nieuwe Veldhovenaren en nieuwe initiatieven van vertrouwde gezichten geven in het jaarboek een goed beeld van deze rijkdom.

Zonder winstoogmerk

Veldhoven Magazine – Jaarboek 2024 is een initiatief van de Veldhovense vormgeefster en uitgever Marieke Verbeek. Samen met haar team schrijvers en fotografen maakt zij zonder winstoogmerk dit Jaarboek voor en door Veldhovenaren. Veldhoven Magazine – Jaarboek 2024 is na de lancering op 26 maart voor € 7,95 te koop bij Bruna, Primera en Plus van Reijen in Veldhoven.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen