Gratis Loopbaanadvies in Bibliotheek Veldhoven

Loopbaancoaches Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein.
Loopbaancoaches Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein.
Foto: Brigit Strijbos

Vrijdag 5 april kan iedereen weer terecht in de bibliotheek voor gratis loopbaanadvies. Meld je nu aan, dan kun je vrijdag terecht tussen 11.00 en 14.00 uur.

Loopbaancoaches Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein zetten zich elke maand weer in om werkenden, werkzoekenden en baanveranderaars te helpen. Elke eerste vrijdag en derde maandag van de maand voorzien ze geïnteresseerden van gratis loopbaanadvies in de Bibliotheek Veldhoven. De spreekuren zijn kosteloos en vrijblijvend.

Ze geven advies over onderwerpen als omgaan met werkdruk en werkstress, evenwicht creëren tussen je privésituatie en je werk, solliciteren zonder stress, netwerken etc. Dus ben je op zoek naar werk? Wil je meer energie en plezier uit je werk halen? Sta je stil in je ontwikkeling? Of ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Tijdens de loopbaanspreekuren krijg je persoonlijk advies van ervaren loopbaanprofessionals.

Tijdens de Week van de Loopbaan van 16 tot en met 20 september zijn er extra spreekuren en workshops. Buiten deze week worden regelmatig workshops aangeboden, waaronder de gratis workshop ‘Netwerken” op 18 april door Tosca Goes.

Hoe meld je je aan?

Het spreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen die zijn of haar loopbaan een impuls wil geven. Reserveer snel jouw plekje, want de beschikbaarheid is beperkt! Aanmelden voor het spreekuur kan door het reserveren van een plekje in de agenda www.calendly.com/inspiratos

Waar en wanneer?

Datum: Aanstaande vrijdag 5 april

Tijd: 11:00 – 14:00 uur

Meer informatie: www.bibliotheekveldhoven.nl/loopbaanspreekuur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen