Fotogroep Veldhoven exposeert op 25 en 26 mei

Gonnie van de Schans won de hoofdprijs van de Roots Natuurfotowedstrijd 2023 met deze foto
Gonnie van de Schans won de hoofdprijs van de Roots Natuurfotowedstrijd 2023 met deze foto
Foto: Gonnie van de Schans

De leden van Fotogroep Veldhoven exposeren hun werk op 25 en 26 mei in Buurthuis Zilst (’t Patronaat) aan de Blaarthemseweg 18. De toegang is gratis.

De fotoketting is bij ieder lid van de fotogroep langsgekomen en hangt in het café. In de grote zaal is weer de reguliere tentoonstelling met 3 foto’s per fotogroepslid. In de ruimte “achter de bar” laten de werkgroepen Focus op de mens, Experimenteel en Natuur & Detailfotografie zien waar ze het afgelopen fotojaar aan gewerkt hebben. Daar hangen ook de foto’s die gemaakt zijn door de leden die meededen met het mentoraat o.l.v. Wim Jenniskens.

Mystery woman
Mystery woman-Angela Kerste

De werkgroep Audiovisuele Presentatie maakte weer diaporama’s die in een aparte ruimte ‘naast de bar’ worden vertoond. Tijdens deze audiovisuele show zijn ook de foto’s te zien van het jaarthema ‘Kleur’.

Een speciale plek in de tentoonstelling is voor de foto van de ‘snoepende ree’ van Gonnie van de Schans. Zij won niet alleen de hoofdprijs van de Roots Natuurfotowedstrijd 2023, maar ook de eerste prijs bij de publieksjury! Dit is een unicum.

Dit alles maakt het zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen in Buurthuis Zist (voorheen ’t Patronaat) aan de Blaarthemseweg 18 in Veldhoven (Zeelst). Op zaterdag 25 mei is de tentoonstelling te bezoeken van 13.00-17.00 uur en op zondag 26 mei van 11.00 -17.00 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen