Gratis loopbaanadvies in Bibliotheek Veldhoven

Foto: Brigit Strijbos

Op maandag 17 juni opent de Bibliotheek van Veldhoven opnieuw haar deuren voor een waardevol initiatief: gratis loopbaanadvies voor alle geïnteresseerden.

Van 11:00 tot 13:30 uur staat Tosca Goes, een ervaren loopbaanspecialist klaar om werkenden, werkzoekenden en baanveranderaars te ondersteunen in hun loopbaanontwikkeling. Ook Engelstaligen zijn van harte welkom om aan te sluiten bij het spreekuur met Tosca.

Loopbaancoaches Daniëlle Bax, Tosca Goes en Carin van Holstein zetten zich maandelijks in om persoonlijk advies te geven aan bezoekers van de Bibliotheek Veldhoven. Tijdens de spreekuren worden diverse onderwerpen behandeld, variërend van omgaan met werkdruk en werkstress tot effectief solliciteren en succesvol netwerken.

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, meer voldoening uit je huidige werk wilt halen, vastloopt in je ontwikkeling, of klaar bent voor een volgende stap in je loopbaan, de loopbaanspreekuren bieden een uitgelezen kans om kosteloos en vrijblijvend advies te ontvangen van professionals op dit gebied.

Naast de reguliere spreekuren biedt de Bibliotheek Veldhoven tijdens de Week van de Loopbaan van 16 tot en met 20 september extra spreekuren en workshops aan. Ook buiten deze week worden regelmatig workshops georganiseerd, waaronder de gratis workshop op Dinsdag 17 september 19:00 – 20:30 uur “Boost Your Career: Successful Networking for Job Seekers, Career Changers, and Freelancers!”

Hoe meld je je aan?

Het spreekuur is gratis en toegankelijk voor iedereen die zijn of haar loopbaan een impuls wil geven. We adviseren om je plekje tijdig te reserveren, gezien de beperkte beschikbaarheid. Aanmelden voor het spreekuur kan door een plekje te reserveren in de agenda via www.calendly.com/inspiratos.

Waar en wanneer?

Voor meer informatie over loopbaanadvies en de workshops, bezoek onze website www.inspiratos.nl.

Contactgegevens Tosca Goes:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen