Eindhoven Airport houdt Burendag

03 sep , 9:39 Nieuws
eindhoven airport foto twycer
Op zaterdag 23 november opent Eindhoven Airport haar deuren voor de inwoners van Eindhoven en omstreken voor de eerste Burendag. Dit evenement biedt een unieke gelegenheid om de dynamiek van de luchthaven te ontdekken en kennis te maken met diverse partnerbedrijven. Beleef spectaculaire demonstraties, spannende activiteiten en loop alvast virtueel door onze verbouwde terminal. Voor jong en oud is er veel te zien en te doen, waardoor het een dag vol interessante ontdekkingen belooft te worden.
Tijdens de Burendag kun je ontdekken wat er allemaal gebeurt op de luchthaven en kennismaken met onze partnerbedrijven waaronder de afhandelingsbedrijven Viggo en Skytanking, de Koninklijke Marechaussee en de Douane. De brandweer van Vliegbasis Eindhoven zal een spectaculaire demonstratie geven met hun crashtender en kinderen kunnen ook zelf aan de slag met de brandweerspuit. Altijd al eens achter het stuur van een pushbackvoertuig willen kruipen? Of wil je zelf aan het werk gaan als luchthavenbeveiliger of marshaller? Maak kennis met de speurhonden van de Douane, de vogelmannen en drink een lekker kopje koffie bij onze vliegtuigbar. Verder laten we je graag zien hoe de terminal er na de uitbreiding uit komt te zien en praten we je bij over al onze inspanningen op het gebied van verduurzaming. Kortom, het wordt een dag vol ontdekkingen en verrassingen voor jong en oud!

Download de BurenApp en blijf op de hoogte

Inschrijven voor de Burendag kan via de BurenApp van Eindhoven Airport die beschikbaar is in de Apple Store en Google Play Store. Naast het inschrijven voor de Burendag biedt de BurenApp nog vele andere voordelen. Zo blijf je als omwonende via nieuwsartikelen op de hoogte van het laatste nieuws rondom de luchthaven, inclusief updates van Vliegbasis Eindhoven. Verder vind je veel achtergrondinformatie en kun je voor jouw locatie een voorspelling zien hoeveel vliegverkeer je de komende uren kan verwachten.
Met de BurenApp ben je altijd als eerste op de hoogte van evenementen, nieuws en andere belangrijke informatie van Eindhoven Airport. Het is dé manier om betrokken te blijven bij alles wat er speelt rondom de luchthaven.

Wees er snel bij!

Hoewel de inschrijving voor de Burendag in de laatste week van september zal openen, raden we je aan om de BurenApp alvast te downloaden zodat je als eerste geïnformeerd wordt. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg ervoor dat je er op tijd bij bent.
Wij kijken ernaar uit om je op 23 november te verwelkomen. Tot dan!
Download nu de BurenApp in de Apple Store of Google Play Store!