Gezellige countrysfeer tijdens Fun aon de Run in Veldhoven

17 sep , 11:28 Nieuws
fun aon de run 2024 19
Het terrein van Stichting De Stalvrienden stond zondag 15 september in het teken van Fun aon de Run. Een evenement in westernstijl dat geld moest opleveren voor de stichting.
Bij De Stalvrienden krijgen bijzondere mensen de kans om paard te rijden. Zij krijgen daarbij een-op-een begeleiding en de stichting heeft de beschikking over onder meer een tillift en aangepaste zadels. Omdat ze voor de ruiters toch reguliere prijzen hanteren, zijn de kosten voor de stichting hoger. Daarom organiseerde een groep sympathisanten van De Stalvrienden het evenement Fun aon de Run. En zo genoten honderden bezoekers er zondag aan de Volmolenweg 17 van tal van activiteiten. Zo zagen zij demonstraties veedrijven en een heuse chuckwagonrace. De mini-huifkarren werden voorafgaand aan de race door kinderen met hulp van hun vader of opa eigenhandig in elkaar gezet. Verder waren er optredens van verschillende bands, er werd aan line dance gedaan en aan een Paard van Troje gewerkt. Natuurlijk werd ook aan de inwendige mens gedacht.
Naast het geven van rijlessen, verzorgen ze bij De Stalvrienden ook dagbesteding. Voor meer informatie over de rijlessen en de dagbesteding kan contact worden gezocht via de website of per e-mail aan [email protected].