Omgaan met trauma - Psysalon Veldhoven

17 sep , 12:42 Nieuws
veldwijzer logos
Een ernstig verkeersongeluk, geweld of pesten. Veel mensen maken wel eens een heftige gebeurtenis mee in hun leven. Als dat een trauma wordt, heb je er lange tijd last van. Hoe ga je daar mee om? De Psysalon op donderdag 19 september heeft het thema: Omgaan met trauma. De avond vindt plaats in Veldwijzer aan de Sterrenlaan 15. De inloop is vanaf 18.45 uur met koffie en thee. De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Psysalon
Psysalon heeft tot doel mensen, familieleden, betrokkenen en hulpverleners te ondersteunen en te inspireren. Bij Psysalon is iedereen welkom. (Ervarings-)deskundigen gaan met behulp van gespreksleider Wil van der Laak met elkaar in gesprek over het thema van deze avond. Niet alleen de (ervarings-) deskundigen voeren het gesprek maar ook de bezoekers worden actief betrokken zich te mengen in het gesprek. Op deze manier hoor je ook de verhalen van andere mensen om jou heen.
Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht. Voor aanmelden en meer informatie over de Psysalon kunt u mailen naar [email protected], [email protected], [email protected], [email protected].