In Veldhoven werd op 18 locaties Burendag gevierd

29 sep , 10:29 Nieuws
burendag sagitta 2024 07
In het weekend van 27-29 september was het Burendag, dé jaarlijkse dag waarop je gezellig samenkomt met buurtgenoten. Wijken en straten worden leuker en socialer wanneer buren elkaar leren kennen en zich samen inzetten voor hun buurt, want goede buren doen ertoe.
In Zonderwijk lieten de bewoners van Sagitta en Sagitta-Erf zich niet afschrikken door het wisselvallige weer en schoven zaterdagmiddag gezellig aan voor ‘koffie & kuukske’. Voor koffie, thee en ranja was gezorgd, de koekjes en mokken brachten de buren zelf mee. Enkelen zorgden zelfs voor een creatieve en smakelijke verrassing uit eigen keuken. Een financiële bijdrage van het Oranje Fonds en Douwe Egberts maakte het mogelijk dat meer dan 40 buurtbewoners deze gezellige ontmoetingsmiddag op Sagitta-Erf beleefden.
Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren jaarlijks Burendag op de 4e zaterdag in september. Ruim 9.200 burendagactiviteiten waren aangemeld, een fantastisch aantal! Op de site www.burendag.nl is zichtbaar dat in Veldhoven op 18 locaties afgelopen weekend Burendag werd gevierd. 
Wil jij volgend jaar in september 2025 ook een burendag in jouw buurt organiseren én in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten? Kijk op www.burendag.nl en houdt de aanmelddatum voor Burendag op 26-28 september 2025 in de gaten!