Kaasautomatenwinkel opent in Citycentrum

20 sep , 18:45 Nieuws
kaasautomatenwinkel nieuwerwets
Kaasboerderij Nieuwerwets opent op zaterdag 21 september een kaasautomatenwinkel aan het Meiveld 80 in het Citycentrum. De winkel zit in de doorgang tussen Danny’s Dierenshop en Livera richting de parkeerplaats.
In de winkel staan 6 automaten met daarin een breed assortiment kazen. Die worden gemaakt in de co2-neutrale kaasmakerij van de broers De Crom aan de Molenvelden in Knegsel. Eigen koeien leveren daarvoor de melk. Naast jonge, belegen en oude kaas treft de kaasliefhebber in de automaten ook kaas met onder meer sambal, knoflook/ui, fenegriek, mosterd, komijn, truffel, groene pesto, bieslook en Italiaanse kruiden. De nieuwste smaak ontwikkelden ze zelf: Pizza Funghi.
Een van de automaat bevat ook cadeauboxen met daarin drie soorten kazen. Zo’n box biedt de koper de kans om zijn smaak te delen met iemand anders. Maar er zijn ook verrassingsboxen met drie verschillende kazen als inhoud.

Nieuwerwets denken

Het concept van de kaasautomatenwinkels past bij nieuwerwets denken. “We maken kaas voor de regio en we gaan met onze kaas naar de mensen. We zijn begonnen met kaaswagens. Die staan inmiddels elke week op 18 locaties in Brabant. In Veldhoven staan onze wagens op het d’Ekkerplein op dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur, op het Meiveld op woensdag van 10.00 tot 17.00 uur en sinds deze maand ook de zaterdagen op De Plaatse aan de Dorpstraat van 9.00 tot 16.00 uur. Veel mensen missen onze kaaswagens door hun baan, daarom zijn we daarnaast ook met de winkels gestart”, legt Wilco de Crom uit.
Openingstijden kaasautomatenwinkel
De winkel is zeven dagen van de week geopend tussen 7.00 en 21.00 uur.
Eerder opende Nieuwerwets ook al kaasautomatenwinkels in Bladel en Geldrop.