Laat uw auto wassen tijdens het spreekuur in Gekkenhuis Glans bij SchippersStop

20 sep , 12:26 Nieuws
schippersstop halloweengroep
Halloweenliefhebbers moeten op 31 oktober of 1 en 2 november zeker hun auto laten wassen bij SchippersStop. Er wacht hen een angstaanjagende ervaring!
Een cliënt is ontsnapt uit haar oude gekkenhuis en is op zoek naar een nieuwe inrichting. Op 31 oktober, 1 en 2 november, tussen 19.00 en 22.00 uur (geen tijdsslot), opent de directeur van Glans een nieuw gekkenhuis voor haar en heel veel andere cliënten. Bent u klaar voor een afspraak in het Gekkenhuis van Glans? Koop nu uw dagticket via de link en verzeker uzelf van een angstaanjagende ervaring. Of dacht je dat vorig jaar al beangstigend was…
Met uw ticket krijgt u toegang tot een bijzonder bezoekuur in het gekkenhuis én een Ceramic Shield wasprogramma voor slechts €15! Zorg ervoor dat u uw plek veiligstelt, want aan de deur kosten de kaartjes €18 en OP=OP!
Tijdens het bezoek kunt u ook genieten van de unieke horecagelegenheid, geheel in horrorstijl. Voor de kleine cliënten bieden ze bovendien gratis iets lekkers aan, om de ervaring compleet te maken. De directeur van Glans verzekert u… dit is een medische sessie die u nooit meer zult vergeten!