Sponsorcontract voor Veldhovense taekwondoka Niëlle Vroegh

20 sep , 11:27 Sport
nielle vroegh sponsorovereenkomst planq network
Vlak voor haar vertrek naar het wereldkampioenschap taekwondo in Zuid-Korea heeft Niëlle Vroegh (14) een sponsor binnengehaald. Het komende jaar wordt het Veldhovense talent financieel gesteund door het IT-bedrijf Planq Network uit Weert.
Vanaf haar 5e jaar doet Niëlle Vroegh aan taekwondo bij KoryoSports in Veldhoven. Inmiddels grossiert de talentvolle Veldhovense in binnen- en buitenland in podiumplaatsen. Vorig jaar behaalde ze een bronzen plak op het wereldkampioenschap Taekwondo Cadets in Sarajewo. Het talent druipt van de Veldhovense af, zag ook operationeel manager Tom Romp van Planq Network. “De sponsorovereenkomst is voorlopig voor een jaar, maar onze intentie is een langere ondersteuning.  Niëlle heeft de potentie om wereld- en Olympisch kampioen te worden.” Voor Niëlle is haar eerste sponsor een grote zorg minder. “Superblij ben ik dat ze iets in mij zien. Ik ben ze daar heel dankbaar voor en verheug me er op om met hen samen te werken.” De Veldhovense taekwondoka vertrekt op 28 september naar Zuid-Korea waar ze op 5 oktober haar eerste wedstrijddag heeft.
Planq Network is een IT-bedrijf met een eigen blockchain en een eigen munt. Ze bouwen blockchain-oplossingen voor mobiele gebruikers en ondernemingen over de hele wereld.