Museum ’t Oude Slot zoekt vrijwilligers voor 11 maart

08 mrt 2023, 10:53 Nieuws
kar
Museum ’t Oude Slot doet op 11 maart mee aan NLdoet. Daarvoor zoekt het museum vrijwilligers die willen helpen bij het oliën van 8 oude boerenkarren.
Zaterdag 11 maart is het zover! Dan doet museum ’t Oude Slot voor het eerst mee aan de actie NLdoet van het Oranje Fonds. Het museum heeft 8 oude boerenkarren die we in de museumtuin willen tentoonstellen. Deze karren moeten daarvoor éérst ‘in de olie’ gezet worden. We zoeken enthousiaste mensen die ons daarbij willen helpen. U kunt zich aanmelden voor een hele dag of voor een dagdeel; alle hulp is heel erg welkom.
Museum ’t Oude Slot zorgt voor de lijnolie die daarvoor nodig is. En uiteraard is er voor de vrijwilligers een drankje en iets lekkers. We zoeken ongeveer 20 mensen die samen met ons de handen uit de mouwen willen steken. We starten zaterdag 11 maart om 10.00 uur en we stoppen ermee rond 16.00 uur. Doet u mee?

Aanmelden

kunt u via de button 'activiteit zoeken' een activiteit in de buurt vinden. U kunt zoeken op postcode, plaats, gemeente of organisatienaam. We hopen natuurlijk dat u dan voor museum ’t Oude Slot kiest. Vervolgens meldt u zich aan. U ontvangt daarna automatisch een bevestigingsmail. Het verdere contact loopt dan direct tussen u en de organisatie die u kiest.
Vrijwilliger worden bij museum ’t Oude Slot
Met de vrijwilligersactie NLdoet zet het Oranje Fonds de vrijwillige inzet in de schijnwerpers. De bedoeling is om een dag vrijwilligerswerk te doen en te ervaren wat het met u doet. Heeft u belangstelling om vrijwilligerswerk te doen? Museum ’t Oude Slot zoekt publieksmedewerkers die het leuk vinden om gasten te ontvangen en wegwijs te maken. Het is daarbij een pré als u ook Engels spreekt. Ook hulp bij het tuinonderhoud is welkom. Of vindt u het misschien leuk om mee te werken aan educatieprojecten voor basisschoolleerlingen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op en stuur een e-mail naar [email protected] .
Poetsdoeken gevraagd
Voor de NLdoet-dag op 11 maart aanstaande kunnen we oude (schone) poetslappen goed gebruiken. Heeft u poetslappen over? Wij gebruiken ze graag. Inleveren kan van woensdag tot en met vrijdag tussen 13.00 – 16.00 uur.