Online themabijeenkomst financiële tegemoetkomingen energiemaatregelen

14 feb 2023, 11:55 Nieuws
veldhoven duurzaam graphic
Wie geïnformeerd wil worden over de financiële tegemoetkomingen bij particuliere energiemaatregelen, kan zich aanmelden voor het gratis webinar van Veldhoven Duurzaam op 27 februari.
Er zijn inmiddels nogal wat mogelijkheden om energie besparende maatregelen financieel te ondersteunen. Op zich een prima ontwikkeling en Veldhoven Duurzaam denkt dat als u plannen heeft om uw woning te verduurzamen, het financieel gezien nu de ideale tijd is. Probleem is wel dat er nogal wat voorwaarden en regels zijn voor het verkrijgen van een subsidie of lening. Wat ook niet helpt is dat er elk jaar wel weer een en ander veranderd. Veldhoven Duurzaam krijgt als vereniging dan ook best veel vragen hierover. En ook om directe ondersteuning bij mensen thuis, simpelweg omdat ze er niet meer uitkomen.
Tijdens het webinar tracht Veldhoven Duurzaam een overzicht te geven van de mogelijkheden voor particulieren om eensubsidieofBTWverrekening of eenleningaan te vragen voor energiebesparende maatregelen. Ook gaan ze nader in op de saldering zonnepanelen en het prijsplafond energie 2023.
Tijdens het webinar krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen, maar mocht u nu al vragen hebben, dan kunt u die opsturen naar [email protected] en die worden dan behandeld tijdens het webinar.
Datum: 27 februari 2023
Tijd: 19.30 uur
Aanmelden:U kunt zich aanmelden via de website: www.veldhovenduurzaam.nl
Rechts bovenaan de homepage, klik onder Aankomende Webinars op “Financiële tegemoetkoming verduurzamen 2023”. Deelname is gratis. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en instructie hoe u kunt meedoen.