Repair Café Veldhoven weer op 7 september open vanaf 09.30 uur

02 sep , 13:39 Nieuws
repaircafe 01
Op zaterdag 7 september is het Repair Café Veldhoven weer open.
Hebt u meubeltjes, stoelen of ander dierbaar houtwerk dat enige reparatie nodig heeft of wilt u graag advies over hoe een stoel of meubeltje te repareren? Dan bent u bij ons van harte welkom.
Hebt u nog kleding die u graag nog een tijdje wilt dragen maar waar een klein mankement aan is, ingekort moet worden of voorzien moet worden van een knoopje? Dan bent op zaterdag in het Repair Café aan het goede adres.
Vindt uw kind het ook zo verdrietig dat zijn/haar knuffel niet meer heel is of dat de beer zijn neusje kwijt is? Laat het dan bij het Repair Café repareren. De gerepareerde knuffel maakt uw kind weer blij en kan zo weer jaren mee.
Uiteraard zijn er ook voldoende technici op zaterdag 7 september aanwezig die uw elektrisch apparaat weer aan de gang proberen te krijgen.
En heb u een lekke band, of is er een klein mankement aan uw fiets, dan is er grote kans dat u na reparatie weer fluitend op de fiets naar huis kunt gaan.
Ons motto is nog altijd: Weggooien? Mooi niet!
Het Repair Café Veldhoven is open vanaf 9.30 uur. U kunt goederen/apparaten aanleveren tot 12.30 uur. We sluiten om 13.30 uur.
De gratis koffie staat klaar.