Seniorenexpo in Koningshof van start

17 jan 2023, 9:18 Nieuws
koningshof
Senioren Expo, de leukste zesdaagse beurs voor de actieve 50-plusser van Brabant.
Kom van 17 t/m 22 januari naar de 19 editie van de Senioren Expo in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.
Bij diverse stands doe je niet alleen inspiratie op, je geniet ook van demonstraties, modeshows en optredens op diverse podia. Kortom; een leuk dagje uit in Brabant!
De Senioren Expo wordt al 19 keer georganiseerd in samenwerking met KBO-Brabant die ruim 120.000 leden telt en hiermee de grootste ouderenorganisatie is van Noord-Brabant. In vrijwel iedere kern van Noord-Brabant is een afdeling gevestigd van KBO-Brabant.

Amusement

De Senioren Expo is een evenement met volop voordeel en amusement met uiteenlopende producten en diensten, gericht op de actieve 50-plusser. Er is veel te zien en te beleven op het gebied van wonen en leven, gezondheid en beweging, reizen, hobby en creativiteit én is er net als voorgaande editie een KBO-ontmoetingsplein. Dit jaar bevind zich ook een fietsplein op de beurs, waar diverse fietsen kunnen worden uitgetest.
Naast de producten, diensten én informatie, is er ook volop amusement. Zo zijn er elke dag meerdere modeshows, maar ook vele optredens op podia met Brabantse artiesten, koren en orkesten.
Praktische informatie
De Senioren Expo is van dinsdag 17 t/m zondag 22 januari 2023 geopend van 10.00 - 17.00 uur. Het entreetarief bedraagt € 10,- aan de kassa en in de online voorverkoop. Wanneer u lid bent van een ouderenorganisatie, waaronder KBO of PVGE óf bent u lid van HCC!SeniorenAcademie ? Dan betaalt u slechts € 6,-.
Kijk voor meer informatie en extra voordeel op www.seniorenexpo.nl