Vliegerwedstrijd tijdens kermis in Veldhoven-Dorp

11 jul , 11:47 Nieuws
vlieger 7
Voor de 77e keer wordt tijdens de kermis in Veldhoven-Dorp op maandag 15 juli het gratis vliegerfestijn gehouden voor de schoolgaande jeugd van Veldhoven.
De kinderen kunnen gratis meedoen en evenals voorgaande jaren worden weer veel vaders (en opa’s) verwacht die hun kinderen helpen bij dat, wat ze vroeger zelf kwamen doen: gratis vliegeren en een prijs mee naar huis nemen. Want ook dat is traditie: alle deelnemertjes krijgen een beloning.
Er zijn punten te verdienen voor het hoog staan, het ver staan met extra punten voor het mooi staan én voor de zelfgemaakte vliegers. Alle punten worden opgeteld en dat levert een winnaar/winnares op die als eerste een prijs mag uitzoeken. De inschrijving is op maandag 15 juli tussen 9.00 en 10.00 uur in café d’n Olie fant, kromstraat 29 te Veldhoven.
Het strijdtoneel is zoals altijd op het Jongelingsveld aan de Europalaan. De deelname is gratis en voor iedereen is er een prijs en iets lekkers. Het is niet de bedoeling dat stuntvliegers aan de wedstrijd deelnemen.
De prijsuitreiking is tussen 12.30 en 13.00 uur in café In d’n Olie-fant. Na afloop van de prijsuitreiking is er de uitslag van de loterij en de spectaculaire verkoop per opbod. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan kan de wedstrijd verplaatst worden naar de vroege middaguren. Ook kan men hierover bij Café d’n Olie fant informeren op telefoonnummer 040-2542292