Succes GV Voorwaarts Open Bredase Turnkampioenschappen Dames

Isa Schoone imponeerde in Breda en pakte het goud
Isa Schoone imponeerde in Breda en pakte het goud
Foto: GV Voorwaarts

Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei deden 3 jonge talenten van de middenbouw selectie van GV Voorwaarts goede zaken in Breda, tijdens de open Bredase turnkampioenschappen.

Door Ad van den Boogaard

Isa Schoone, Floor Kersmakers en Femme van Zantvoort turnden deze wedstrijd op uitnodiging van Prins Hendrik Vught, een vereniging waarmee GV Voorwaarts een vergaande samenwerking heeft  opgebouwd.

Isa Schoone wist opnieuw te imponeren in de categorie pupillen 1 niveau 3. In een, voor haar niet geheel foutloze wedstrijd, wist ze toch het hoofd koel te houden en het goud zeker te stellen met een puntentotaal van 52.20 punten.
Doordat een team op het laatste moment een uitvaller had, werd haar de kans geboden om aan te sluiten in het team van Barendrecht. Ook dat bleek een goede keuze. Het team werd 2de en Isa mocht hiervoor ook nog eens het zilver ophalen. Wat een mooie prestatie!

Floor en Fenne
Floor en Fenne van GV Voorwaarts

Floor kersmakers en Femme van Zantvoort, beide uitkomend in de categorie pupillen 1 niveau 4 turnden deze wedstrijd als voorbereiding op hun districtsfinale die op zondag 26 mei in Valkenswaard wordt gehouden.
Op dezelfde dag houdt GV Voorwaarts de clubkampioenschappen die ze daardoor moeten missen, een ongelukkige samenloop van omstandigheden.
Beide zijn erg aan elkaar gewaagd. Ook nu weer bleken de onderlinge verschillen minimaal. Na een spannende wedstrijd mocht Floor plaatsnemen op het podium en werd haar het brons omgehangen met een totaal van 43.875. Femme werd een goede 4de met een totaal van 43.700 punten. De dames turnden een mooie en goede wedstrijd. Dat beloofd wat voor de districtsfinale. Gefeliciteerd en heel veel succes in Valkenswaard op zondag 26 mei.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen