Acht sporters van KoryoSports op Open Zuid Nederlands Kampioenschap

15 sep , 20:03 Sport
openzuidnedkamp 2024
Zondag 15 september was de start van het Taekwondo wedstrijd seizoen, dit keer in Den Bosch.  Inzet, podiumplaatsen voor het Open Zuid Nederlands kampioenschap. Een kleine 200 deelnemers, afkomstig uit Belgie, Duitsland maar vooral Nederland namen deel aan dit recreatief kampioenschap. Taekwondo KoryoSports uit Veldhoven was aanwezig met 8 sporters waarvan uiteindelijk 6 sporters een podiumplaats wisten te behalen.
1 Goud, 1 Zilver en 4 Brons was de winstzege van dit weekend! Wyb van den Bisen wint na enkele gewonnen voorrondes in de finale in 3 rondes uiteindelijk de gouden medaille. Zonder tussenrust gingen de 2 finalisten elkaar te lijf en allebei waren zij gretig naar het goud. Wyb had uiteindelijk de langste adem maar wist vooral een sterke wilskracht in te zetten wat hem de winst opleverde.
Na gewonnen voorrondes wist Viyaan Kakkar In een spannende halve finale te winnen van zijn clubgenoot Kawier Badloe. Kawier mocht met de bronzen plak naar huis.
VIyaan ging ook in de finale weer met veel energie in de strijd en wist uiteindelijk zilver te behalen.
Verder was er brons voor Wahe Moeradganian, Daley Ooteman en Aramis Margaira. Jaxx Gorrissen en Vihaan Kakkar vielen buiten de prijzen maar naast een goede ervaring was de inzet ook optimaal.