Brabants Kampioenschap Padel voor jeugd en senioren bij TPC Metzpoint

23 mrt 2022, 16:15 Sport
padelbaan bj tv metzpoint
Van zondag 20 maart tot en met zaterdag 2 april 2022 vindt bij TPC Metzpoint het Brabants Kampioenschap Padel plaats.
Begin vorig jaar is het aantal Padel banen bij TPC Metzpoint uitgebreid tot vijf banen. Daarmee is onder andere de mogelijkheid gecreëerd om een fantastisch toernooi met regionale uitstraling te organiseren. Helaas kon het toernooi vorig jaar vanwege corona maatregelen zowel in het voorjaar als in het najaar niet plaatsvinden. Dit jaar gelukkig wel, voor jong en oud, beginnend of ervaren, iedereen is welkom op het park.
Het toernooi is op zondag 20 maart begonnen. Er wordt zowel een jeugdtoernooi als een seniorentoernooi gehouden. De finales van het jeugdtoernooi worden op zondag 27 maart gespeeld, het senioren toernooi zal een week later op zaterdag 2 april afgesloten worden met hopelijk prachtige (halve) finales en een prijsuitreiking. Het toernooi is voor alle categorieën, daardoor zijn er iedere dag prachtige en spannende wedstrijden te zien. Voor het programma: raadpleeg toernooi.nl.

Versierde park

TPC Metzpoint nodigt u van harte uit om een kijkje te komen nemen op het door Ballon Deco volledig versierde park tijdens het toernooi. Om het nog iets aantrekkelijker te maken voor u, wordt ook de inwendige mens goed verzorgd. Verschillende dagen staat er een food truck van Burritos, er is een BBQ in het jeugdfinale weekend, Vietnamese loempiaatjes worden geserveerd, Zilsterpub verzorgt twee avonden een heerlijke maaltijdsoep voor alle deelnemers en natuurlijk staan de leden van Metzpoint voor u paraat achter de bar om u van een heerlijk drankje te voorzien.
Op zaterdag 2 april worden de halve en hele finales gespeeld met als absoluut hoogtepunt de finale HDA om 19.00 uur met Nederlandse top 100 spelers, De prijsuitreiking mondt daarna uit in een feestavond met weergaloze muziek van DJ Gino!

Over Tennis- en padelclub Metzpoint

TPC Metzpoint bestaat inmiddels meer dan 40 jaar en beschikt op haar sportpark aan de Peter Zuidlaan in Veldhoven over zeven tennisbanen en vijf padelbanen. Een groot aantal vrijwilligers houdt de vereniging draaiende. Naast het sportieve karakter staat Metzpoint regionaal bekend om haar saamhorigheid en gezelligheid.
Meer informatie: www.metzpoint.nl