GVAC Veldhoven medeorganisator NK Cross. Inschrijving geopend

18 okt , 18:44 Sport
nk cross
De NK Cross Country (veldlopen) is net als vorig jaar toegewezen aan de Kempen. De atletiekverenigingen DES, GVAC en Eindhoven Atletiek hebben gezamenlijk de organisatie toegewezen gekregen vanuit de Atletiekunie voor de organisatie van dit tweedaagse evenement.
Op zaterdag 14 en zondag 15 december vind het tweedaagse evenement plaats op en rondom het terrein van het E3-Strand. De zaterdag staat dit jaar weer in het teken van alle wedstrijden van de diverse pupillen en junioren, van U16 en jonger. In de middag staat het NK Masters op het programma, voor atleten van 35 jaar en ouder. In de ochtend is er een trail met afstanden van 5, 15 en 25km en een jeugdtrimloop voor 5-8 jaar en 9-12 jaar.
Op zondag wordt het NK U18, U20, Senioren Lange Cross en Korte Cross gelopen. Daarnaast is er de mogelijkheid deel te nemen aan de Vebego Wandeltocht of de KLG Recreantenloop.
De inschrijving is open sinds deze week. Profiteer van de voor-inschrijfkorting t/m 3 november. Inschrijven is mogelijk via www.inschrijven.nl
LET OP: De inschrijving voor NK onderdelen sluit op 1 december 2024. Inschrijven voor de overige niet NK onderdelen kan tot en met 11 december 2024. Na-inschrijven is niet mogelijk.