UNA in slotfase alsnog (met 1-2) onderuit

12 mei , 17:22 Sport
una sportlust
Al wekenlang kan UNA het juiste ritme om een wedstrijd naar zijn hand te zetten, niet vinden. Zaterdag 11 mei was dat regelmatig wel het geval.
Door Thieu Vlemmix
Het spel was tegen het bezoekende Sportlust ’46 goed en kansen waren er genoeg. Toch ging de rust in met een 1-0 achterstand, toen Mohammed Bendadi van afstand een boogbal losliet en die plofte achter doelman Petar Stoskovic binnen. Hoewel een prachtschot van Brian Boogers in de 39eminuut de lat teisterde, bleef het tot de rust daarbij. In de tweede helft kwam UNA goed terug; de opkomende linksachter Louisben Jagt bereikte in de 53eminuut het hoofd van spits Jeroen van Schoonhoven, waarna die raak kopte: 1-1. Die stand bleef lang gehandhaafd. Tot in de 86eminuut een misverstand bij UNA centraal achterin tot de 1-2 leidde (doelpunt Martijn Jansen). Een minuut later stond het bijna weer gelijk toen Brian Boogers een opgelegde kans kreeg, maar helaas miste.