Wenso Uitvaarten werkt altijd op maat

© Minneboo FotografieNicole Minneboo
© Minneboo FotografieNicole Minneboo
Foto: Minneboo Fotografie

De wensen van de mensen zijn het uitgangspunt bij Wenso Uitvaarten. “We doen het samen met de mensen”, zeggen Sonja en Wendy van Kasteren.

De twee zussen zijn sinds 2018 het vertrouwde gezicht van Wenso Uitvaarten. De afgelopen periode was door de gevolgen van het coronavirus ook voor hen een heftige en drukke tijd. Nu het coronavirus weer toeneemt, wordt de regelgeving constant aangepast. Dat is soms wel moeilijk,  vooral voor de families. Alles is anders en er zijn veel beperkingen, maar ook dáár kunnen mooie dingen uit ontstaan.

Buiten de kaders denken is de dames dan ook niet vreemd. Bijna alles is mogelijk, willen de zussen maar zeggen. “We nemen alle tijd voor de mensen en hebben dagelijks contact met hen in aanloop naar een uitvaart. Maar we kijken niet naar de klok. Stap voor stap nemen we alles door”, zegt Wendy. Zij of haar zus Sonja zijn te allen tijde het aanspreekpunt. “We werken kleinschalig en zijn niet gebonden aan andere partijen. Dat betekent dat de familie alle keuzevrijheid heeft. Het kan echt anders. Daarom maken wij het verschil”, vult Sonja aan.

En wat zeggen anderen over de zussen? Wendy: “We horen van mensen dat we goed luisteren en mooie ideeën aandragen. We stralen rust uit waardoor men zich niet opgejaagd voelt, maar houden wel de regie in handen en geven tijdig aan wanneer welke beslissingen genomen moeten worden. Dat ervaren de families als erg prettig”

Kosten

Veel mensen hebben geen weet van de kosten van een uitvaart en schatten deze vaak te laag in. Afhankelijk van de keuzes die de familie maakt, kost een gemiddelde uitvaart tussen 6.000 en 9.000 euro.

Voorbespreking

Bij Wenso Uitvaarten behoort een gratis voorgesprek ook tot de mogelijkheden. “De wensen op het gebied van een uitvaart kunnen al ver voordat het zover is met ons worden doorgesproken. Dit geeft rust voor de familie. Wij bieden dat als service aan”, besluiten de dames.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen