Wie helpt Voedselbank Veldhoven een handje

Een deel van de te veilen items van King Louie
Een deel van de te veilen items van King Louie
Foto: Wie Veldhoven

Damesmodezaak Wie Veldhoven veilt 30 stuks King Louie kleding. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Voedselbank Veldhoven.

 

Eefje Maessen van Wie Veldhoven zit zelden om een goed idee verlegen. Nu heeft ze een superleuke actie bedacht om de voedselbank te helpen. Van King Louie heeft ze 30 samples van zomer 2020 gekregen. Deze artikelen gaat ze de komende 10 dagen veilen. Hiermee wil ze een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar krijgen om aan de lokale voedselbank te schenken. Ze weet dat deze instantie veel gezinnen helpt die dat in deze tijd hard nodig hebben.

Maat M

Alle 30 artikelen zijn in de maat M en staan of komen op de Facebookpagina van Wie Veldhoven. Het openingsbod is 10 euro per artikel. Opbieden kan per 2,50 euro. Uiteraard is alles in de winkel te bekijken en zelfs te passen. De veiling loopt tot 30 april om 21.00 uur. Als jij op dat moment het hoogste bod hebt, is het artikel voor jou en kun je het komen ophalen in de winkel.

Bieden

Bieden kan via Facebook, telefonisch of live in de winkel. De gehele opbrengst van de veiling gaat naar de voedselbank en misschien heb jij straks een mooi nieuw item van King Louie in je kledingkast!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen