SWOVE zoekt een sociaal werker/ouderenadviseur voor 36 uur

Foto: logan weaver on Unsplash

Vind je dat ouder worden ook wat eigentijdser kan? En heb je affiniteit met applicatiebeheer en social media? Dan is SWOVE op zoek naar jou!

SWOVE heeft een vacature voor een Sociaal werker/ ouderenadviseur voor 36 uur per week

Wat ga je doen?

Je legt contact met ouderen in Veldhoven en gaat op zoek naar de vraag achter de vraag. Je geeft persoonlijk advies en ondersteuning aan ouderen, mantelzorgers en hun netwerk. Wij zijn een kleine organisatie met 12 medewerkers en ruim 200 vrijwilligers. Met plezier lever je hier een professionele bijdrage aan.

Je denkt mee over trends in de ouderen- en mantelzorg, ziet kansen voor SWOVE en vindt het leuk om deze uit te werken. Niet alleen op papier, maar ook in de praktijk. Want we houden van aanpakken.

Je werkt ook aan projecten waardoor je takenpakket regelmatig wisselt. Daarbij schakel je gemakkelijk tussen verschillende lagen: van gemeente, partners tot cliënt. Binnen SWOVE werk je ook samen met vrijwilligers. Je coördineert en zorgt voor hun training, begeleiding en intervisie.

Zichtbaarheid is belangrijk en daarom zoeken we iemand met affiniteit met social media of zin om dit je snel eigen te maken. Wanneer je ook handig bent met applicatiebeheer is dit een pré.

Wat bieden we?

Een functie van 36 uur op HBO-niveau, betaald volgens CAO welzijn

  • Een prettige en informele werkomgeving in een klein team
  • Veel ruimte en waardering voor eigen inbreng
  • De mogelijkheid in korte tijd een groot netwerk op te bouwen binnen Veldhoven
  • De kans mee te bouwen aan een eigentijdse visie op het werken met ouderen
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract

Ben jij?

Een stevige persoonlijkheid die weet van aanpakken, zelfstandig en in teamverband. Kun je goed luisteren en jezelf verplaatsen in een ander? Vind je het leuk om je echt te verdiepen in anderen en ze op weg te helpen?

Solliciteer dan meteen!
Stuur uiterlijk 21 mei a.s. je motivatiebrief en CV naar [email protected]

Meer weten?
Kijk op www.swove.nl of neem voor meer informatie contact op met Ans van Kuik (06 82 00 40 12)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen