American Experience op Harl-E bij SchippersStop

Foto: Veldhoven Nieuws

Waan je enkele uren ‘King of the road’ op een splinternieuwe Harl-E van SchippersStop. Het bedrijf biedt de ultieme American Experience voor groepen collega’s, vrienden en familieleden.

18 elektrische steps staan te glanzen bij SchippersStop. De Harl-E is er in verschillende kleuren. Matzwart, roze, geel, rood blauw en in de kleuren van de stars and stripes. De Harl-E heeft dan ook veel weg van een Harley Davidson, maar dan zonder het imposante motorblok.

Deze nieuwe uitbreiding is het antwoord van SchippersStop op de gevolgen van de coronacrisis op het bedrijf. “We denken dat het vergaderen zoals dat vóór de coronacrisis plaatvond, niet meer terugkomt. Het thuiswerken zal ook deels blijvend zijn. Maar de behoefte aan teambuilding is ook blijvend en zal hierdoor zelfs toenemen”, verwacht Arie Schippers.

In Veldhoven zijn maar enkele locaties die vergaderruimte verhuren en dat koppelen aan een bedrijfsuitje. Met de verhuur van elektrische steps als bedrijfsuitje is het bestaande businesspoint van SchipperStop weer een volwaardige bedrijfstak. “We zitten hier in het buitengebied met tal van leuke stopplaatsen in Kempische dorpjes. Dat leent zich prima voor ritjes met de Harl-E.” Deelnemers kunnen kiezen uit drie routes: richting Valkenswaard, richting Eindhoven (Strijp-S) en een rit door Kempische dorpjes. Deze zijn via een app te downloaden op de smartphone. De Harl-E is hiervoor uitgerust met een handige houder. Het is ook mogelijk om zelf een route te bepalen.

Dankzij de zonnepanelen op het dak van SchippersStop worden de elektrische voertuigen energieneutraal opgeladen. Met een volle accu kan 50 à 60 kilometer worden gereden. De maximum snelheid ligt rond de 25 kilometer per uur. De Harl-E is voor 3 uur te huur. Daarna is er nog de mogelijkheid om 1 à 2 uur te chillen in Schippers Diner. In deze ruimte waan je je in de jaren 60 van de USA. Terwijl een Wurlizter jukebox de ruimte met rock-‘n-roll muziek vult, kan genoten worden van een spelletje poolbiljart, een hapje en een drankje.

Chillen in Schippers Diner

De stepjes zijn ook als losstaande activiteit te huur, vanaf 2 personen. Voor groepen groter dan 18 personen regelt SchippersStop extra steps.

Kijk voor meer informatie op www.schippersstopengo.nl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen