Decemberactie kindermassage voor € 5,- t.b.v. St. Amma Lamai (moeder en kind)

Foto:

Ben jij tussen de 7 en 15 jaar en wil je (net als je vader of moeder) wel eens gemasseerd worden? Dan mag je in de maand DECEMBER na school eens op mijn massagetafel komen liggen voor slecht € 5,-. Je neemt je vader/moeder/verzorger mee en die mag in stilte erbij komen zitten.

Waarom bied ik dit aan?

Ik wil jou als kind graag laten ervaren hoe het voelt om te ontspannen en even geen prikkels van buitenaf te krijgen. Door je te laten masseren voelen wat het met je doet om weer verbinding met je lijf te krijgen.

Wat kun je verwachten?

Je gaat op je rug op de (warme) massagetafel liggen.

Je houdt (bh/hemdje) ondergoed aan en als je liever korte broek en shirtje aan wil houden, is dat helemaal prima. Je doet wat JIJ fijn vindt!

Ik zet achtergrondmuziek en/of een meditatie aan.

Leg je benen tot je knieën bloot en begin met mijn handen op je voeten te leggen en gebruik hierbij massageolie.

Ik masseer je hele been en ga daarna door naar je buik, van buik naar vlak onder je sleutelbeen, je armen, je gezicht en dan gaan we draaien zodat je op je buik komt te liggen.

Dan masseer ik je rug, achterkant been en draaien we terug op de rug of je komt rechtop zitten en kletsen we even na over wat je fijn vond en wat niet.

Voor jongere kinderen doe ik nog leuke “dieren” spelletjes.

De massage word op leeftijd en behoefte aangepast en duurt 30 minuten.

Ik hoop je in december te zien want gemasseerd worden is echt een feestje omdat het gelukshormonen aanmaakt die ervoor zorgen dat jij je helemaal happy voelt!

Voor informatie over stichting AMMA LAMAI en alle andere info kun je kijken op https://www.sri-yantra-massages.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen