Brabantse Barbers is de barbershop voor alle generaties

Foto: Brabantse Barbers

Brabantse Barbers aan de Dorpstraat is een moderne barbershop die zich richt op het knippen van eigentijdse kapsels in een mannelijke en gemoedelijke omgeving.

Advertorial De locatie bevindt zich al meer dan 23 jaar midden in Veldhoven Dorp. Brabantse Barbers is een  barbershop voor alle generaties en combineert het gezellige uit ons prachtige dorp met de kapsalon kwaliteit die je van een goede herenkapper verwacht. Het gaat hier niet alleen om het knippen van het haar, maar het gaat ook om het creëren van een fijne omgeving waarin je jezelf ontspannen en op je gemak voelt. De prettige sfeer van de barbershop laat je meteen thuis voelen. Kortom: een barbershop die past in onze Brabantse dorpscultuur.

Veel belangstelling

Het knipgedeelte heeft 4 stoelen beschikbaar waar maximaal 4 klanten tegelijkertijd behandeld kunnen worden. De wachtruimte bevat mannelijke tijdschriften, interessante voorwerpen en een bar met drankjes om het wachten op de service aangenamer te maken. “Er blijkt de laatste jaren veel belangstelling te zijn voor barbierbehandelingen. Mannen zijn meer op zoek naar een plek waar ze hun ijdelheid kunnen uiten in een stoere en mannelijke sfeer”, vertelt eigenaar Samir Ayeb.

Uitstekende diensten

Samir ziet dat bestaande barbershops zich meer richten op de jongerenmarkt. “We verwelkomen ook veel klanten bij ons in de salon van middelbare leeftijd. Zij hebben een voorkeur voor mannelijke kappers en barbers maar voelen zich niet thuis bij de huidige barbershop concepten. Die worden vaak gerelateerd aan de hipster scene, jongens met tattoos en baarden, omdat dit vaak het type barber is dat er werkt. De gemiddelde man voelt zich niet thuis in zo’n omgeving, en wil liever behandeld worden door mensen waarmee hij zichzelf kan identificeren. Ik wil weg van het idee dat barbershops alleen voor de jonge generaties toegankelijk zijn. Ik zit in de barber business om uitstekende diensten te leveren aan mannen van alle leeftijden.”

‘We zijn er voor iedereen’

Veel barbershops worden als een ‘Men Only Place’ gezien. Bij Brabantse Barbers geld dat niet, stelt Samir. “Hier zijn de barbers vrouwelijk, mannelijk, jong en oud. Bij ons gaat het om het vakmanschap en de ambiance, niet om het geslacht of de leeftijd van de barber. We zijn dit begonnen met als doel om de barbershop ervaring naar iedereen te brengen, van jong tot oud. Onze klanten kunnen een  professionele haarverzorging verwachten voor een betaalbare prijs. We zijn er voor iedereen!”

Pluspunten van Brabantse Barbers:

– Gunstige locatie
– Gemoedelijke barbers in dienst
– Vaste tijden, werknemers en werkschema’s
– Betaalbare prijs-kwaliteit verhouding
– Comfortabele en klantgerichte omgeving
– Gezellige en moderne inrichting
– Aanzienlijke persoonlijke aandacht
– Feel Good muziek voor alle leeftijden
– Online zelf je afspraak maken, bellen of binnen lopen

Kijk voor meer informatie op www.brabantsebarbers.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen