Sluit aan bij de herlancering van BNI Best Connect

Foto: BNI Best Connect

Op donderdag 23 november vindt de herlancering plaats van BNI Best Connect. Er zijn nog mogelijkheden voor bedrijven om aan te sluiten bij de groep.

Ben je bekend met BNI? Toevallig eens eerder aangesloten bij BNI Quatre Bras? Deze netwerkclub heeft de afgelopen maanden een doorontwikkeling ondergaan en wordt nu met trots gepresenteerd tijdens de herlancering op donderdag 23 november. Ze gaan door onder een nieuwe naam: BNI Best Connect. Dat is niet alles; ook netwerken ze iedere week op een prachtige, nieuwe locatie: Van der Valk Hotel Best – Eindhoven.

Allerlei mogelijkheden

Elke donderdagochtend komt hier een groep verschillende ondernemers samen. Iedere week hebben ze een korte, interactieve meeting om nieuwe kansen voor elkaar te creëren en te benutten. Een aantal belangrijke branches is op dit moment nog niet vertegenwoordigd binnen de groep. Dit betekent dat er nog genoeg mogelijkheden zijn voor diverse bedrijven om aan te sluiten bij de groep.

BNI?

BNI is een beproefde zakelijke netwerkorganisatie. De leden zijn professionals die elkaar helpen om hun bedrijf te laten groeien. Dit doen ze onder andere door zich te committeren aan de voornaamste kernwaarde: Geven Loont. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, waarbij leden andere vertrouwde ondernemers ontmoeten om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven.

BNI Best herlancering

Herlancering

Tijdens de herlancering wordt er onder andere een interactieve LinkedIn workshop verzorgd door Jouw Social Studio. Ben je geïnteresseerd? Dan ben je uiteraard van harte welkom om deze ochtend aan te sluiten van 06:45 tot 09:00 uur. Pak de kans om in een goede sfeer andere ondernemers te leren kennen en je netwerk uit te breiden. De bijdrage voor deze ochtend bedraagt € 20,- inclusief gebruik van het zeer uitgebreide ontbijtbuffet van het Van der Valk Hotel.

Stuur een e-mail naar [email protected] om je aan te melden of eventuele vragen te stellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen