Jamin in Veldhoven weer open na metamorfose

De compleet vernieuwde Jaminwinkel in het Citycentrum heropende zaterdag 27 januari de deuren. Het is een waar ‘candy paradise’ geworden voor de liefhebbers.

Na een verbouwing van 20 dagen ken je de winkel van Jamin in het Citycentrum niet meer terug. De talrijke snoepsilo’s reiken tot aan het plafond en er is momenteel keuze uit maar liefst 50 verschillende smaken paaseitjes. De kleuren en smaken schreeuwen vanuit alle hoeken om aandacht van de klant. En die wist zaterdag de zaak van Patrick Straver massaal te vinden. Zij kwamen onder meer af op de gratis ‘mysterie-bag’ die er voor de eerste 100 klanten klaarlag bij besteding van tenminste 5 euro.

Fantastisch

De loper ligt zaterdag uit voor de klanten. De goudkleurige confetti zit tot tegen de vernieuwde gevel van de snoepwinkel. Klanten lopen in en uit de vernieuwde zaak. Eigenaar Patrick Straver ziet het met grote tevredenheid aan. “Om 10.00 uur gingen we open. De rij stond toen tot aan de fonteintjes op het Meiveld. Wij zijn de 15e winkel die in de nieuwe huisstijl van Jamin is uitgerust. Het ziet er fantastisch uit.” Tot zijn genoegen constateert hij dat ook de jeugd weer terug is in zijn winkel. “Social media helpen ons hierbij enorm. Denk aan de zure snoep challenges die daar rondgaan.”

De 12-jarige Lieke is zo’n fan van zuur. “Ik hou heel erg van zure dingen zoals zure matten. Vlak voor de verbouwing ben ik hier nog geweest om een grote zak snoep te halen. Ik ben erg blij met deze gratis tas vol lekkers.” Ook Teun (14) is een regelmatige bezoeker van Jamin. “Ik vind het wel lekker om hier af en toe te komen. Vandaag heb ik voor 5 euro een snoepzak gekocht en een tas gekregen. De doos met reese’s puffs vind ik het lekkerst.” Hij poetst wel elke dag zijn tanden, zegt hij desgevraagd.

Binnen een half uur was al meer dan de helft van de ‘mysterie-bags’ weg. Zondag 28 januari opent de winkel om 12.00 uur . Ook dan ligt er voor de eerste 100 klanten een ‘mysterie-bag’ klaar als ze tenminste voor 5 euro besteden in de winkel.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen