Simac wordt hoofdsponsor EK Veldrijden

Foto: Veldhoven.nieuws

Het Veldhovense technologiebedrijf Simac wordt hoofdsponsor van de Europese Kampioenschappen Veldrijden. Het wielerevenement vindt plaats op 7 en 8 november in Den Bosch.

Naamsbekendheid

Eric van Schagen, CEO van Simac, wil hiermee verder werken aan de naamsbekendheid van Simac. “Het veldrijden is vooral populair in Nederland, België en Tsjechië. Dat zijn landen die commercieel voor ons bedrijf het meest interessant zijn.” Daarom vindt hij deze sport bij uitstek geschikt om de naam van zijn bedrijf aan te verbinden. Tijdens het EK veldrijden in 2018 was Simac al betrokken als sponsor. De locatie voor het evenement is het terrein van beurs-en evenementencomplex Autotron. Ook in 2018 werd op dit parcours de Europese titelstrijd verreden. Mathieu van der Poel en Annemarie Worst werden toen Europees kampioen.

Over Simac Techniek NV

Familiebedrijf Simac is opgericht in 1971. Het bedrijf is voornamelijk actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac ondersteunt grote en middelgrote organisaties bij het inzetten van ICT en technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac bijna 1.400 mensen verdeeld over vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Engeland en Tsjechië.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen