Dahlia-uitgifte bij Flora en De Jonge Stek geannuleerd

Foto: Veldhoven Nieuws

Bloemenverenigingen Flora en De Jonge Stek zetten een streep door het afhalen van dahlia’s. Bij Groen en Keurig kunnen zaterdag wel voor de laatste keer dahlia’s worden afgehaald.

Gedurende het dahliaseizoen mogen de donateurs van Bloemenvereniging Flora elke zaterdag een fraai boeket dahlia’s komen afhalen uit de tuin aan de Heerseweg. Komende zaterdag zou alweer de laatste mogelijkheid zijn. Maar vanwege de enorme toegenomen coronabesmettingen heeft Bloemenvereniging Flora besloten om dit zaterdag niet te laten doorgaan. De vereniging wil in deze tijd zeker geen groepen mensen op de been brengen. Volgend dahliaseizoen hoopt de club de donateurs weer in goede gezondheid te zien.

thuisblijven

Datzelfde  geldt voor de donateurs van De Jonge Stek. Ook daarvan volgt het bestuur het advies van het kabinet dat er op gericht is het aantal contactmomenten te beperken Zaterdag zijn er dus ook daar geen bloemen voor de donateurs. Het bestuur gaat ervan uit dat iedereen begrip heeft voor dit besluit gezien de huidige corona situatie.

Bloemenvereniging Groen en Keurig laat de donateurs zaterdag wel voor de laatste keer komen. Het afhalen gebeurt coronaproof waarbij de donateur zich alleen in een vak opstelt, waarna over een haag de dahlia’s worden aangereikt. Het bestuur is van mening dat op deze wijze het seizoen op een veilige manier wordt afgesloten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen