De Oranjemarkt Veldhoven trakteert op Koningsdag/Woningsdag!

Foto: Veldhoven.nieuws

Nu de Oranjemarkt in het Citycentrum niet door kan gaan, trakteert de organisatie een aantal mensen die aangedragen zijn door Veldhovenaren. Een oproep op Facebook bereikte maar liefst 13.000 mensen en werd 55 keer gedeeld.

Veldhovense zorgtoppers

Met de vraag wie de organisatie blij kan maken met een heerlijke maaltijd, wisten veel Veldhovenaren wel raad. Iedereen kent wel iemand die in deze verwarrende en moeilijke periode het verdient om eens extra verwend te worden. Denk hierbij aan onze Veldhovense zorgtoppers, een woongroep, personen die zich juist nu bijzonder verdienstelijk maken voor ons allemaal, een gezin of iemand anders. “We zijn overweldigd door het aantal reacties en vooral ook door de vaak aangrijpende, lieve, mooie en eerlijke inhoud ervan”, laat een lid van de organisatie weten.

35 diners

De winnaars krijgen vanavond bericht. Helaas kunnen niet alle aanmeldingen gehonoreerd worden, maar het succes van de actie is wel zodanig dat Oranjemarkt Veldhoven maar liefst 35 diners kan uitreiken! Die worden op Woningsdag (maandag 27 april) afgeleverd tussen 17.00 en 19.00 uur.

 

oranjemarkt

Oranjemarkt Veldhoven van, voor en door Veldhoven

De Oranjemarkt Veldhoven blijft VAN, VOOR en DOOR Veldhoven. Zonder de (financiële) steun en medewerking van Brasserie LudiekMCS Support en de bestuursleden van de OM zouden we deze actie niet hebben kunnen doen. Bedankt!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen