Voedselbank Veldhoven verrast door cheque van Wie Damesmode

De zusjes Maessen overhandigen de cheque bij Voedselbank Veldhoven
De zusjes Maessen overhandigen de cheque bij Voedselbank Veldhoven
Foto: Wie Damesmode

Vol verbazing bekijken de medewerkers van Voedselbank Veldhoven het bedrag op de cheque die Wie Damesmode donderdag kwam overhandigen. De actie van een veiling van de damesmodezaak uit de Kromstraat is een enorm succes geworden.

Eefje Maessen van Wie Damesmode bedacht een actie voor de voedselbank. Ze weet dat die veel Veldhovense gezinnen helpt die dat in deze tijd goed kunnen gebruiken. “Van King Louie kregen we 30 samples van zomer 2020. Deze artikelen hebben we de afgelopen dagen geveild.”

Warm hart

De opbrengst was ver boven verwachting. Ze merkte ook dat veel mensen Voedselbank Veldhoven een warm hart toedragen. “De 30 samples brachten bijna € 1.100,- op. Dat overtrof onze verwachtingen. Verder ontvingen we ook veel donaties. Er zijn zelfs mensen komen doneren die hard meegeboden hebben op de veiling, maar op het laatste moment alsnog misgrepen. Daaruit blijkt dat de voedselbank in veel harten zit. En dat is terecht, ze doen fantastisch werk en zijn helaas groeiende door onder meer de coronacrisis.”

De opbrengst van de veiling en de donaties vormen samen een bedrag van € 1.621,60.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen