Vitamientjes voor Voedselbank Veldhoven

Foto: Voedselbank Veldhoven

De appeltjes op de foto zijn aan de voedselbank gedoneerd door een gezin dat voorheen zelf bij de voedselbank kwam. De voedselbank is blij met noten, groenten en fruit uit eigen tuin.

Deze appeltjes zijn gedoneerd door een gezin dat voorheen zelf bij de voedselbank kwam!

Nu het winterseizoen er weer aankomt, zijn er weinig verse groenten en fruit meer van de volkstuin te halen. We zijn dan afhankelijk van wat er landelijk wordt gedistribueerd door Voedselbanken Nederland, en we schaffen dan zelf vaak wat extra aan van jullie donaties.

Heb je op donderdag ochtend toevallig tijd, dan mag je met je noten, groenten en fruit uit eigen tuin natuurlijk ook altijd even binnenwippen! En… als het om een grote hoeveelheid gaat, bel of app gerust want afhalen is vaak zo geregeld.

Sponsorloop

Afgelopen week liepen de kinderen van Basisschool De Rank om het hardst om tijdens de sponsorloop van hun school geld op te halen. Dankzij het enthousiasme van de sportieve kinderen was er een mooi bedrag voor de voedselbank. Als klap op de vuurpijl was er ook nog voedsel en speelgoed ingezameld. Voedselbank Veldhoven dankt alle ouders, grootouders en families die de kinderen hebben gesponsord.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen