Jubilarissen en afscheid bestuursleden bij Zonnebloem Veldhoven

v.l.n.r jubilarissen Margot Beelen, Ton van Overbeek, Lisa Verzijlenburg en Ria Grob. Vooraan Ingrid Minnaert.
v.l.n.r jubilarissen Margot Beelen, Ton van Overbeek, Lisa Verzijlenburg en Ria Grob. Vooraan Ingrid Minnaert.
Foto: Gert Boogerd

Tijdens de jaarvergadering van Zonnebloem Veldhoven zijn onlangs vijf jubilarissen in het zonnetje gezet. Ook werd afscheid genomen van twee bestuursleden.

Ingrid Minnaert en Ria Grob zetten zich al 25 jaar in voor Zonnebloem Veldhoven en Margot Beelen, Lisa Verzijlenberg en Ton van Overbeek ieder 10 jaar. Voorzitter Arlette Verweirde speldde allen een vergulde of verzilverde speld op.

Ton van Overbeek nam ook afscheid als bestuurslid bezoekwerk en Ine Boogerd deed dat na 8 jaar secretarisschap. Als haar opvolger werd Marianne de Ruijter unaniem verkozen. Voor de functie van bestuurslid bezoekwerk is een vacature.

Zonnebloem
Voorzitter Arlette Verweirde met aftredend secretaris Ine Boogerd

Zonnebloem Veldhoven heeft ongeveer zeventig actieve vrijwilligers die de oudere gasten met een lichamelijke beperking thuis bezoeken of met ze op pad gaan. Ook worden regelmatig activiteiten en excursies georganiseerd zoals naar landgoed Mariahoeve. Op 28 mei is er een speciale filmvoorstelling in Cinema Gold ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van de Zonnebloem.

Nieuwe vrijwilligers

In 2023 mocht Zonnebloem Veldhoven 24 nieuwe deelnemers welkom heten, waardoor de teller eind dat jaar op 245 stond. Omdat het aantal vrijwilligers gelijk blijft, is men op zoek naar nieuwe vrijwilligers (www.zonnebloem.nl/veldhoven).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen