Open dag zorgorganisatie Severinus

Zaterdag 7 maart opent zorgorganisatie Severinus van 11.00 tot 15.30 uur haar deuren. Iedereen is welkom op Platanenlaan 28 in Veldhoven.

Tijdens deze open dag maak je kennis met het wonen, werken en leren bij Severinus. Onlangs ontvingen we het keurmerk ‘Beste werkgever’ en daar zijn we trots op. Cliënten en medewerkers vertellen je graag wat Severinus zo bijzonder maakt. Struin over het doe-plein, bezoek een woonhuis, neem een kijkje in het gloednieuwe Kinderdagcentrum of bekijk welke carrièremogelijkheden er voor jou zijn binnen Severinus.

Liefdevolle en menselijke zorg
Severinus is de zorgorganisatie in Veldhoven en omgeving voor mensen van jong tot oud met een verstandelijke beperking. Daarnaast ondersteunen we mensen met een verstandelijke beperking en autisme of dementie. Liefdevolle en menselijke zorg voor onze cliënten door bevlogen medewerkers, in een veilige omgeving. Dat doen we samen, met iedereen die op welke manier dan ook, bij de cliënten betrokken is. Dat is Severinus: bijzonder in samenleven.

Ontdek de zorg!
Severinus sluit zich aan bij de landelijke ‘Ik Zorg’-campagne. De campagne ‘Ik Zorg’ is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en branche-, beroeps-, werknemers- en werkgeversorganisaties in de sector Zorg & Welzijn. Doel van de campagne is meer mensen enthousiast maken en houden voor werk in deze sector. De campagne heeft een meerjarig karakter.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen