Grote potgrondactie muziekkorpsen

L'Union Fraternelle bezorgt ook dit jaar weer potgrond aan huis
L'Union Fraternelle bezorgt ook dit jaar weer potgrond aan huis
Foto: L'Union Fraternelle

Met het voorjaar in zicht, lonkt voor veel mensen de tuin weer. Plaatselijke muziekkorpsen spelen hierop in met een potgrondactie om de clubkas een impuls te geven.

Op zaterdag 7 maart verruilen de korpsen het slagwerk en blaasinstrument voor zakken potgrond. De prijzen zijn bij alle korpsen gelijk: één zak kost € 4,50 en voor drie exemplaren moet € 11,- euro worden afgerekend.

Oerle

St. Cecilia maakt zaterdag een rondgang door Oerle. Er kan per e-mail worden besteld via [email protected] of telefonische op nummer 06-57430703. Er moet zaterdag contant afgerekend worden. De zak(ken) worden thuis afgeleverd.

Zeelst, Polders en Cobbeek-Zuid

In Zeelst, Polders en Cobbeek-Zuid komen de leden van harmonie L’Union Fraternelle ook op 7 maart bij de bewoners aan huis, in de tuin, in de schuur of waar men ook maar bezorgd wil hebben.

Mocht men de bezorgers mislopen of toch liever zelf de zakken afhalen, dan kan dat op 7 maart bij Snelders Tegelwerken BV, op het adres Vijverstraat 11.

 

 

Veldhoven-Dorp

Ook het Veldhovens Muziekkorps gaat rond onder de slogan: met potgrond geen geleur, wij leveren aan de voordeur. Op De Plaatse richt het korps een extra verkooppunt in waar men desgewenst de potgrond zelf kan afhalen, bijvoorbeeld na het shoppen in de Kromstraat e.o.

Meerveldhoven en d’Ekker

Harmonie Sub Umbra gaat de wijken Meerveldhoven en d’ Ekker in om zakken potgrond te verkopen. De zakken, à 40 liter, worden aan huis bezorgd, dus men hoeft niet zelf te gaan sjouwen; de muzikanten doen dat voor u! Indien u niet in de wijken Meerveldhoven of den Ekker woont maar toch bij Sub Umbra wil bestellen, dan kan de bestelling worden afgehaald op het kerkplein d’Ekker (Burgemeester van Hoofflaan), tussen 10.00 en 13.00 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen