Directeur Pieter Hermsen verlaat Severinus per 1 oktober 2020

Foto: Severinus

Sinds 1 december 2015 is Pieter Hermsen directeur/bestuurder bij Severinus. Pieter Hermsen verlaat Severinus per 1 oktober aanstaande en gaat als bestuurder van Stichting Vivent in ’s-Hertogenbosch aan de slag.

Grote betrokkenheid

Hermsen heeft in de afgelopen jaren een grote betrokkenheid ontwikkeld bij Severinus, bij de cliënten en hun ouders/wettelijk vertegenwoordigers en bij de medewerkers. Dat is zeer kenmerkend voor zijn manier van werken. Een werkwijze die goed past bij Severinus. Onder het overkoepelende motto ‘Samen werken aan de bedoeling; dit maakt mij gelukkig’ heeft Severinus samen met Hermsen een grote stap naar zelforganiserende teams gemaakt, veel aandacht gegeven aan Driehoekskunde, het nieuwe ondersteuningsplan en de positionering van gedragskunde. Ook zijn de Severinusdagen en de kwaliteitsdag geïntroduceerd.

Werving

In de komende tijd bereidt Severinus de werving van een opvolger van Hermsen voor. Een traject waarbij de zorgorganisatie zich laat bijstaan door Crown Gillmore. Severinus vinden het jammer dat Hermsen de zorgorganisatie gaat verlaten en wenst hem alvast veel succes met zijn nieuwe baan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen