Grondlegger Drukke Dames draagt stokje over

© Minneboo Fotografie
Nicole Minneboo
© Minneboo Fotografie Nicole Minneboo
Foto: Minneboo Fotografie

Voorzitter en oprichter van het Drukke Dames Netwerk Martine Paulusse, neemt afscheid van de netwerkstichting. Tijdens de allereerste zoomdate van de Drukke Dames op 13 mei, is de scheidend voorzitter verrast met een bedankje.

De Veldhovense ondernemer was in 2011 een van vier vrouwelijke ondernemers op een schoolplein die aan de praat raakten over netwerken en samen de Drukke Dames oprichtten. De eerste avond was er een opkomst van 60 ondernemende dames.

Netwerk voor alle ondernemende vrouwen

Het doel van de oprichters was te laten zien dat vrouwen netwerken niet hoeven te zien als een plicht maar dat het leuk is. Het netwerk was en is niet alleen voor ondernemers, maar voor alle ondernemende vrouwen in Veldhoven en omstreken. Het netwerk heeft inmiddels meer dan 400 leden en is daarmee de grootste netwerkorganisatie in Veldhoven. De medeoprichters van Paulusse namen al eerder afscheid. De voorzitter draagt per 1 juni haar taken over aan Baukje Willems, op dit moment secretaris van het Drukke Dames Netwerk. Bianca Kuijpers is als secretaris toegetreden tot het bestuur. (niet op onderstaande foto).

Over de Drukke Dames

De Drukke Dames is een netwerkstichting zonder verplichtingen. Elke twee maanden is er een Drukke Dames Date; een netwerkbijeenkomst waarbij steeds een zogenaamde interessante tante aan het woord komt (heel soms een vent met talent). Daarnaast is er om de twee maanden een open deur waarbij leden bij elkaar binnen kunnen kijken en een jaarlijks netwerkdiner. Leden kunnen zelf beslissen hoe vaak ze naar bijeenkomsten gaan en er wordt geen contributie geheven. Het doel is netwerken zo laagdrempelig mogelijk te maken en elkaar als vrouwen een steuntje in de rug te geven als ondernemer. Normaal gesproken is Museum ‘t Oude Slot de locatie waar de Drukke Dames elkaar treffen. Nu dat tijdelijk niet mogelijk is, vinden de netwerkavonden online plaats.

 

Drukke Dames

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen