Van Ronald McDonald Huis Zuidoost-Brabant mag het zonnetje weer komen

Foto: Veldhoven.nieuws

De liefdadigheidsinstelling naast het MMC is dankbaar voor de nieuwe beregening van de tuin. 14 medewerkers van Smits Leading Water Solutions kwamen deze in hun vrije tijd aanleggen.

Verlanglijstje

Er is in de afgelopen weken hard gewerkt aan de tuin van het Ronald McDonaldhuis naast het MMC. Een nieuwe beregening stond al lang op het verlanglijstje. Met de steeds warmere zomers, heeft de prachtige tuin het zwaar te verduren. Op warme dagen komt het vrijwillige tuinteam zo vaak sproeien als ze kan. Maar het was met de hand niet bij te houden en ook te veel om van ze te vragen. Het grasveld had z’n beste tijd inmiddels ook wel gehad.

In vrije tijd aangelegd

Samen met de tuinmannen ging men op zoek naar een goeie partij die met hen aan de slag zou gaan. Die meedenkt, goede service verleent en werkt vanuit passie. En die hebben ze gevonden in Smits Leading Water Solutions. Een Veldhovens familiebedrijf, dat met goede oplossingen kwam voor de tuin. Het bedrijf dacht goed mee over het zo laag mogelijk houden van de kosten. Door sponsoring, maar ook door de installatie op een zaterdag te plannen. Maar liefst 14 medewerkers kwamen in hun vrije tijd de beregening aanleggen! wat een kanjers! Dit alles in prettige samenwerking met de tuinmannen van het Ronald McDonald Huis en de vaste hovenier Gebr. Kapteijns Hoveniers & Boomverzorging.

Het zonnetje mag weer komen en het gras mag gaan groeien!

Dank, dank, dank voor deze fijne samenwerking en top uitvoering.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen