Citycentrum Veldhoven start nieuwe campagne #KOOPLOKAAL

Foto: Citycentrum

In deze tijd is het belangrijk om juist de lokale ondernemers te steunen! Het Citycentrum zit vol met enthousiaste en betrokken ondernemers. Dagelijks staan die met veel plezier klaar voor hun klanten en gasten.

Samen staan we sterk

Deze ondernemers gaan net dat stapje verder voor hun klanten en gasten. Ze zitten daarnaast vrijwillig in werkgroepen en zetten zich in voor een nog leuker en bruisender Veldhoven. Er worden normaal gesproken veel leuke activiteiten georganiseerd en er zijn steeds meer grote evenementen in het centrum van Veldhoven zoals CityFest, Sportmarkt, Oranjemarkt, pietenhuis en het kersthuis.
Deze activiteiten, evenementen, maar ook talrijke clubs en verenigingen in Veldhoven worden gesponsord én ondersteunt door Veldhovense ondernemers. Want samen zijn we Veldhoven en staan we sterk!

#KOOPLOKAAL

Het werd daarom hoog tijd om ze in deze coronatijd te ondersteunen. Daarom presenteert het Citycentrum met trots het nieuwe concept: #KOOPLOKAAL.
Op de Facebook-pagina van het Citycentrum wordt de komende weken dagelijks een ondernemer of winkelteam in de schijnwerpers gezet. Zo maken we winkelen in het Citycentrum nog persoonlijker en krijg je de personen te zien die achter de winkel staan. Zij zijn de dragende kracht van de winkel en het centrum.

Ondernemers

Online warenhuis Citycentrum

Op de website www.citycentrum.nl/winkels zie je deze mensen ook terugkomen. Per pagina kun je direct doorlinken naar de website of webshop van de betreffende winkel met informatie, aanbiedingen en het laatste nieuws. Bij de meeste winkels kun je zelfs online je bestelling plaatsen en het vervolgens afhalen in de lokale winkel.

Bezorgservice

Om mensen die thuis zitten en het Citycentrum niet kunnen bezoeken toch van dienst te kunnen zijn, is er door veel winkels én horecagelegenheden een extra bezorgservice opgezet. Kijk op de website of social mediakanalen van de betreffende winkel en laat uw producten snel, gemakkelijk en veilig direct thuisbezorgen.

Zo koop je veilig online, maar toch ook lokaal.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen