Groeten uit het Zuiden van Jordy Graat en Rob Kemps

Foto: Facebookpagina Groeten uit het Zuiden

De Veldhovense presentator en dj Jordy Graat maakt sinds kort online radioprogramma’s met Rob Kemps, beter bekend als Snollebollekes.

Door de coronacrisis zijn er voor het tweetal momenteel geen optredens. Ze kennen elkaar vanuit de amusementswereld en zo ontstond het idee om samen iets te ondernemen. Jordy Graat bedacht de podcast (online radioprogramma) met de titel ‘Groeten uit het Zuiden!’.

Hilarische belevenissen

Voor een opname nemen ze plaats achter de microfoon waarna Jordy de opname start. “We praten gewoon zoals we altijd praten, Nederlands met Brabants.” En dat zo’n veertig minuten lang zonder montage achteraf. Jordy stuurt een beetje om spraakwaterval Rob in toom te houden. Elke uitzending heeft enkele thema’s en luisteraars hebben de mogelijkheid om vragen te stellen. De thema’s blijken een goede kapstok voor de heren om hilarische belevenissen aan op te hangen.

Het doel is om een onvervalst Brabants programma te maken waarnaar het lekker luisteren is. De podcasts zijn te beluisteren via deze platforms.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen