Talkshow in het theater enthousiast ontvangen

Foto: Theater De Schalm

Theater de Schalm in Veldhoven is al toe aan de vierde aflevering van ‘De Schalm Verlicht’; een eigen talkshow, live vanuit het theater. Op donderdag 18 juni was er voor de eerste keer ook publiek aanwezig, dat zeer enthousiast reageerde.

Interessante gasten op de bank

‘Een goede opstelling, zouden ze in de voetballerij zeggen’, aldus interviewer Mark van der Linden na het aankondigen van zijn gasten. Tijdens de derde editie waren Rob Scheepers (cabaretier), Sjoert Bossers (directeur Theater de Schalm), Iris Penning (singer-songwriter), Hans Sonnemans (directeur Museum ’t Oude Slot) en Björn van der Doelen (muzikant) te gast bij De Schalm Verlicht.

Een dynamisch en energiek gesprek

theater

Het aanwezige publiek kon volledig coronaproof plaatsnemen aan een van de tafels in de sfeervol aangeklede zaal. Op het podium waren interviewer en gasten al mooi uitgelicht aan het ‘voorbespreken’. Bezoeker Loran Klomp uit Veldhoven woonde de talkshow bij en was erg te spreken over de setting. ‘Het theater heeft er een prachtig geheel van gemaakt, ik had echt het idee dat ik een professionele tv-opname bijwoonde’. Alinda van Neerven zat ook in het publiek en prees na afloop van de uitzending de dynamiek van het gesprek. ‘De gasten vertelden zó enthousiast. Ook vond ik het leuk dat ze elkaar vragen stelden. Het was echt een dynamisch en energiek gesprek. Dat voelde je in de zaal en ik vermoed ook thuis achter de tv of laptop.’

Over De Schalm Verlicht

Met De Schalm Verlicht hoopt Theater de Schalm een beetje verlichting in deze vreemde tijd te bieden. Te gast zijn onder andere artiesten, verenigingen, ondernemers en culturele partners. Ook is er tijdens elke uitzending live muziek. De opnames worden live uitgezonden via www.deschalm.live. Via dit kanaal zijn ook de eerdere afleveringen terug te kijken.

Gasten vierde editie

De vierde editie van De Schalm Verlicht wordt op donderdagavond 2 juli om 19.30 uur uitgezonden. Tijdens deze editie zijn te gast: Wiljan Bazelmans (directeur Bazelmans AV), Magic Mike (goochelaar), Ruud van den Boogaard (muzikant), Daan de Kort (wethouder Gemeente Veldhoven), Deyonne van Dam (eigenaar DéDé Dance) en Iris Penning (singer-songwriter).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen