Open dag Kinderdagcentrum Severinus

Foto: Zorgorganisatie Severinus

Het Kinderdagcentrum van Severinus opent op zaterdag 5 september de deuren. De open dag is te bezoeken tussen 11.00 en 14.30 uur. Wel even aanmelden.

Net zoals bij vele andere evenementen, kon ook de open dag van het Kinderdagcentrum in maart niet doorgaan vanwege het coronavirus. Toch hebben we nu een veilige manier gevonden om toch onze deuren voor publiek te openen. Op zaterdag 5 september bent u van harte welkom tussen 11.00 en 14.30 uur. Om het bezoek te spreiden, vragen we u om in te schrijven.

Het Kinderdagcentrum van Severinus richt zich op kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking. Hier mogen de kinderen écht kind zijn en opgroeien tussen leeftijdsgenootjes in een liefdevolle omgeving.

Ontwikkelingsgericht

Het Kinderdagcentrum is een rustige, warme en veilige omgeving waar kinderen mogen spelen, leren, ontspannen én zichzelf zijn. De ontwikkelingsgerichte activiteiten kunnen schoolvoorbereidend of schoolvervangend zijn. De ontwikkeling van kinderen wordt actief geobserveerd door alle betrokkenen en eventueel onderzocht door gedragskundigen.

Passende zorg

Een multidisciplinair team werkt samen met het kind en de ouders of wettelijk vertegenwoordigers aan een volgende stap, hoe klein of groot deze ook is. Doordat het kinderdagcentrum onderdeel is van Severinus kan een kind ook in alle volgende fasen van zijn of haar leven rekenen op passende zorg. Naast het 52 weken dagprogramma zijn er bij Severinus mogelijkheden voor naschoolse opvang, ambulante thuiszorg, opvoedingsondersteuning, zaterdagopvang én logeren.

De kinderen worden intensief begeleid door een vast team en ondersteund door een multidisciplinair team, bestaande uit een fysiotherapeut, logopediste, ergotherapeut en een gedragskundige.

Meld u aan

Het kinderdagcentrum opent zich op zaterdag 5 september tussen 11.00 en 14.30 uur. Meld uzelf aan via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/KDC-Severinus. Graag tot dan!

Contact

Wilt u meer informatie over het kinderdagcentrum van Severinus? Neem dan contact op met het Zorgbureau via [email protected] of 040 258 63 19.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen