Speciale editie kerkblad Samen

Foto: Veldhoven Nieuws

SAMEN is het kerkblad waarmee de Immanuelkerk haar leden elke maand informeert en inspireert. Voor het eerst komt het blad nu ook in augustus uit. Burgemeester Marcel Delhez nam vandaag een exemplaar in ontvangst.

Normaal komt het kerkblad in augustus niet uit. In dit bijzondere jaar hebben de protestantse kerken in de Kempen (Veldhoven, Valkenswaard, Waalre, Bergeijk, Bladel, Hoogeloon en Eersel) het initiatief genomen om nu een extra editie uit te brengen. Dit om de thuisblijvers te laten weten dat er aan hun gedacht wordt.

In deze speciale editie staan bijdragen vanuit de genoemde protestantse kerken. Zo vertellen onder meer een koster, docente op een middelbare school, geestelijk verzorger in verpleeghuis, koordirigent en predikant hoe ze omgaan en zijn omgegaan met de coronacrisis.

Dinsdag 4 augustus is de editie in Veldhoven verdeeld in bezorgbundels. Woensdag is deze speciale editie door redactielid Gerwim Goorhuis en ds. Wim Dekker aangeboden aan burgemeester Marcel Delhez. Deze dagen wordt het periodiek bezorgd bij de leden.

Het blad is ook digitaal te lezen op de website van de Immanuelkerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen