Wandel mee met het IVN op Landgoed de Grote Beek

Foto: Veldhoven Nieuws

Het IVN Veldhoven Eindhoven Vessem geeft op 13 en 20 september een publiekswandeling op Landgoed de Grote Beek. Aanmelden hiervoor is verplicht.

De Grote Beek (langs de Boschdijk) is één van de oudste bosgebieden van Eindhoven. De eerste bosaanplanten dateren van 1890. In totaal staan er op het landgoed 26 verschillende boomsoorten. De leeftijdsopbouw is van de jaren 1900 tot 1990 heel evenwichtig, met een piek in de jaren 1930-1940.

Het IVN VEV geeft in dit gebied twee publiekswandelingen met als thema het landschap en de geschiedenis van het landgoed. Hierover is veel te vertellen en de wandeling is beslist de moeite waard. De wandeling wordt op beide zondagen gegeven van 10.00 tot 12.00 uur. De start is bij De Tuin op het landgoed (Dr. Poletlaan 69) bij parkeerplaats 12. Deelname is gratis.

Aanmelden voor deze wandeling kan via e-mail naar [email protected]. Vermeld je naam en het aantal wandelaars (kinderen van 12 jaar of jonger graag apart vermelden). Bij de wandeling zijn de richtlijnen van het RIVM van toepassing.

  • Blijf bij klachten (van uzelf of huisgenoten) thuis en laat u testen
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen
  • Was vooraf en nadien uw handen en hoest/nies in uw elleboog
  • Draag een mondkapje als u dat zelf veiliger vindt, maar dat is niet verplicht.

Het maximum aantal deelnemers (ouder dan 12 jaar) is 10.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen