Te zien in het Kijkvenster tot 28 november, werk van Mirjam van der Meij

Werk van Mirjam van der Meij
Werk van Mirjam van der Meij
Foto: Mirjam van der Meij

Aan de Kromstraat 55 in Veldhoven is tot 28 november werk te zien van Mirjam van der Meij

Mirjam van der Meij is een beeldend kunstenares die geruime tijd in Eindhoven heeft gewoond. Momenteel heeft ze haar habitat in het mooie midden Limburg tussen de Maasplassen. Deze natuurlijke omgeving is heel inspirerende voor haar.

In de voetsporen van haar bompa is Mirjam al op heel jonge leeftijd druk met tekenen en schilderen. Ze heeft het talent van hem geërfd, Mirjam is als kunstenaar geboren. Zijn voetsporen volgend, volgde ze een kunstopleiding om de kneepjes van het vak te leren.

“Ondergedompeld zijn in Kunst” is voor haar het mooiste dat er is! Haar Kunst is een voortdurend proces, terwijl het ene wordt gecreëerd, ontstaat de volgende stap in de flow van het expressie geven aan. Fantasie, intuïtie en werkelijkheid zijn verweven en er ontstaan kleurrijke beelden. Natuur en het universum spelen een hoofdrol in haar verbeelding. Schilderijen op doek met acryl, mixed media, tekeningen met inkt en andere materialen op papier, soms met teksten, 3D en fotografie zijn haar uitdrukkingsvormen.

Werken vanuit een thema, een verhaal vertellen, iets los maken bij de toeschouwer, het hoort er allemaal bij. Belangrijk is dat er vooral vrij geassocieerd mag worden. Daarom ontbreken de richtinggevende titels bij haar werken.

Naast haar vrij beeldend werk geeft ze ook workshops intuïtief schilderen en schilderlessen.

Neem gerust een kijkje op haar website: https://mirjamvandermeij.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen