Pas op voor de Milbona Brie de Nangis van de Lidl!

Foto: Lidl

De Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit (NVWA) roept mensen op om de Milbona Brie de Nangis  van de Lidl niet te eten. Breng deze terug naar de winkel.

Het gaat om de Milbona Selection Brie de Nangis van 100 gram die verkocht wordt bij de Lidl. Er is een voedselwaarschuwing uitgegaan omdat uit onderzoek is gebleken dat de kaas de vero-toxine producerende E. Coli bacterie bevat. Deze bacterie kan diarree veroorzaken, en in sommige gevallen ook ernstiger ziektes. Dat laatste is met name het geval voor mensen met een verminderde weerstand, jonge kinderen en ouderen,

Let op! Niet alle verpakkingen hoeven terug naar de winkel. Het gaat om de verpakkingen met de houdbaarheidsdatum 31-10-2020.

Terugbrengen

De zachte Franse kaas is inmiddels uit de schappen gehaald, maar er zijn er toch aardig wat verkocht. Het is daarom belangrijk dat klanten de gekochte brie niet opeten. Breng de brie terug naar de winkel en je krijgt je geld terug. Hiervoor is geen bonnetje nodig.

Komt dit bericht te laat en heb je de brie al (deels) gegeten? Neem dan bij gezondheidsklachten  contact op met je huisarts.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen