Op zoek naar een partner uit de Kempen?

Foto: S. hermann & F. Richter via Pixabay

Mariël Spooren is onlangs gestart met Speeddating de Kempen. Aan het begin van de coronatijd hoorde ze al enkele keren de opmerking: “Hoe kom ik nu aan die leuke vriend of vriendin wanneer alle activiteiten niet doorgaan?”

Ruim een jaar geleden was ze bij toeval getuige van een speeddate avond in Nijmegen. Via de organiserende gastvrouw raakte ze enthousiast over het concept. Vele singles die elkaar op een gezellige en ontspannen manier ontmoeten! Waarom geen speeddate avonden bij ons in de Kempen en omstreken? Ze ziet het starten van Speeddating de Kempen als een mooie uitdaging en gaat haar  uiterste best doen om dit tot een succes te maken!

De maatregelen m.b.t. corona hebben helaas wel gevolgen gehad voor de start. Desondanks heeft ze  veel positieve reacties ontvangen en ook de aanmeldingen komen goed binnen. Er zijn nog plaatsen beschikbaar voor de eerste avonden! Meld je dus gerust aan via www.speeddatingdekempen.nl, zodra het kan gaat ze er gezellige speeddate-avonden van maken.

Er staan momenteel avonden gepland voor verschillende leeftijdscategorieën in Vessem (14 en 28 december en 11 januari) en in Hapert (21 december en  4 januari).

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen