Wie heeft Barbara vandaag gezien in de zwarte MINI?

Foto: Marco de Swart

Een opvallend bestickerde MINI met dak-megafoon reed vandaag door de wijken van Veldhoven. De zwarte MINI werd bestuurd door Barbara Weijers, teamleider van Albert Heijn aan het Meiveld 8.

Vanuit de gloednieuwe auto riep zij stadsgenoten op nog één keer extra goed in hun keukenlaatjes of in hun portemonnee te kijken. Want hierin zit wellicht nog een winnend Oudejaarslot 2019.

Nog een paar weken om de prijs op te halen

In de winkel is vorig jaar een winnend Oudejaarslot verkocht dat recht geeft op de waarde van een ½ MINI, want spelend met een ½ Oudejaarslot. Maar tot nu toe heeft de winnaar zich nog steeds niet gemeld. De eigenaar van het winnende Staatslot heeft tot 31 december 2020, 23.59 uur, de tijd om zijn of haar prijs, een bedrag van 11.856 euro, te verzilveren.

‘Meld je alsjeblieft!’

Tijdens de Oudejaarstrekking in 2019 gaf de Staatsloterij niet alleen geldprijzen, maar ook 250 MINI’s weg. Helaas heeft een aantal prijswinnaars zich nog niet gemeld. Zo ook in Veldhoven, waar een prachtig geldbedrag van 11.856 euro al een jaar wacht op een winnaar. Daarom deed de teamleider van de Albert Heijn-winkel waar het winnende Oudejaarslot gekocht is vandaag een ultieme poging om alsnog de winnaar te achterhalen. Weijers doorkruiste Veldhoven met haar bestickerde MINI, voorzien van het winnende lotnummer HA 66188, om inwoners van de stad te attenderen op de prijs: “Meld je alsjeblieft! Want als jij de winnaar bent, wacht er een mooi geldbedrag ter waarde van een halve MINI op jou.”

Uiterste poging

De autorit door Veldhoven eindigde bij de Albert Heijn-winkel aan het Meiveld 8. “Het winnende lot is vorig jaar bij ons gekocht! Hoe leuk zou het zijn als de winnaar er nu ook door ons achter komt dat hij of zij in de prijzen is gevallen?” vertelt Barbara. “We hebben de MINI naar de mensen toe gebracht, door dwars door de verschillende wijken in Veldhoven te rijden. Hopelijk hebben we zo de kans vergroot dat we de winnaar vinden!”

Kijk voor meer informatie over de zoektocht op: www.staatsloterij.nl/winnaarsgezocht

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen